torstai 2. marraskuuta 2023

Ylöjärven Joulupukki tiedottaa ylöjärveläisiä pikkujouluja ja jouluaattotilauksia ymv joulun ajan pukkitilauksia koskien

Joulupukki liikkuu yleensä yksin, mutta satunnaisvuosina on myös apupukkeja apunaan. Kuvat videot kanavillani tämän nykyään 61 v tamperelaisen joulupukin kuva- ja videomuistoja aiemmilta vuosilta ;)

Ylöjärven Joulupukki tiedottaa ylöjärveläisiä pikkujouluja ja jouluaattotilauksia ymv joulun ajan pukkitilauksia koskien 

Yhteydenottonne: Joulupukkipalvelu@gmail.com
044-3380291 whatsup ( Aina tarkat osoitteenne tiedustelussanne laakista + toiveaikanne?)

Ykkösena aina: Tarkka osoitteenne mihin pukin pitäisi tulla?  Joku vastaanottamaan pukki oikealle ovelle. Sillä aattoilta pimeä on klo 15 jälkeen, eikä välttämättä huuruiset tienumerot talonnumerot osaa asutulla ovella laakista taksin eikä muunkaan kohteeseenne haluavan silmiin laakista. 

Navigaattori tuo aina liki kohdalle, mutta perille joku opastamaan kun aika on? Joten tilaajatahot ken opastaa pukin sisään niin hänen kännynumeronsa pukille yhteydenotossanne, sovittu?

Sähköpostissa mahdolliset joulutoiveenne koskien parkkeerausta etc laulutoiveita, lahjojenjakoa etc?

 _____________________________


Toiveaikanne tässä vaiheessa n 2 t haarukalla? esim 10-12, 11-12, 12-14, 14-16 jne?

Ennen klo 12 hinta 90 euroa ja loppuilta 100€ pukkisäkin luovutuksen yhteydessä käteisellä ennen kuin pukki astuu sisään klo 18 saakka. Taajamien ulkopuolisiin syrjäseutukohteisiin hinnoittelu tapauskohtaisesti alkaen 120-140€ Hinta määräytyy osoitteen ja ajankohdan mukaan. 


Puhelinnumeronne? ______________ toimiiko whatsup? 
Sähköpostinne? Näkyy kun otatte sähköpostilla yhteyttä

Pukki päräyttää numeroon kun melkein kohdalla, niin voi tulla aaton pimeydessä opastamaan oikealle ovelle. Googlemaps ei aina ohjaa ihan kohdalle vaan joskus naapuriin.


Pukki ilmoittelee vielä n. 3-5 pv ennen aattoa lopullisen aikataulun mikäli reitti on joidenkin osalta poistunut ja joku tullut tilalleen. 

Alustavasti pukin aikataulut ovat yleensä toimineet n. 10-15 min tarkkuudella aiempina vuosina kun reitti on valmistunut

https://joulupukki-Tampere.blogspot.com viimeisimpiä päivityksiäni
--------------------------
---------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti